Партньори

Пример за секция с представяне на партньори, с които работи компанията. Това са част от клиентите на STENIK, които сме посочили като пример, използвайки възможностите на системата StenikCMS. Всеки от тях може да бъде изобразен чрез фирмено лого, което при клик препраща към уеб сайта на съответния партньор. Могат да бъдат добавени кратки описания към отделните фирми.

ВЕРИГА АПТЕКИ SUBRA

Верига аптеки SUBRA предлагат голямо разнообразие от дермо козметика, хранителни добавки,лекарства и медицински изделия, а също и консултации от експрети.

BOBO ZANDER

BOBO ZANDER е моден бранд, който вдъхновява с удобство, естетика и качество. Линиите, които следва непрекъснатото се обновяват и включват винаги актуални модели, носещи духа на модните тенденции.

 

МARMAG

МARMAG е в строителния бранш от 1991г, като първоначалната и дейност е съсредоточена в производството на бетонни тухли и търговия със строителни материали.

KOVAFOAM

Kovafoam e водещ производител на полиуретанови пени в България, които се стремим да предложим на клиентите си продукти, които внасят съществена разлика в усещанията за комфорт и уют.

KAI GROUP

KAI Group e доказан лидер в производството на керамични плочки и гранитогрес както в България, така и на Балканския полуостров.

ТОКУДА БАНК

Токуда Банк АД е част от икономическата група Tokushukai Incorporated и има пълен лиценз, който й позволява да извършва в страната и чужбина всички сделки.

TIME SHOES BAGS

 TIME SHOES BAGS е фирма с приоритетно насочена дейност във внос на разнообразна гама от обувки, чанти, аксесоари и мъжки дрехи.

МЕБЕЛИ РАБЕЛС

Мебели Рабелс e производител на обзавеждане за частни и обществени сгради. През годините фирмата е реализирала обекти в категориите хотели и ресторанти, както и търговски сгради.

Абонирайте се за нашия "Newsletter"