Производствен процес

ДЪРВОДОБИВ

Дървесината е много важен конструктивен материал, предназначен за различни дейности, една от който е изработването на мебели за бита и производството.

Общият добивен капацитет на ЕРА ЕООД и ЕРА БЕСТ ООД е приблизително 20,000 пл.м3 на година. ЕРА БЕСТ ООД използва висококачествена масивна дървесина за изработване на мебели. Нашата фирма използва различни дървестни видове за производство - главно дъб и бук и други видове като ясен, орех, брекина и череша. Гаранция за високо качество на нашата работа е:

-       стриктен контрол на доставките, т.е. дървен материал с високо качество;

-       анализ на показателите на материала;

-       контрол на всички нива и етапи на дейностите до и в производството;

-       производствените машини се обслужват от екип, с високи професионални умения и опит;

 

ПЪРВИЧНА ОБРАБОТКА

Първичната обработка представлява разбичване на облата дървесина. Тази дейност е изключително важна за изработването на красива мебел от естествени материали. За целта използваме/прилагаме:

-       модерни технологии и минимални загуби в рандемана на суровината;

-       професионален екип за работа;

-       суровина, която се подбира и сортира според поръчката, за която ще се използва;

 

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ И ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

Нашите основни приоритети са високо качество, бърза доставка, конкурентни цени и гаранция за всеки артикул.

За качествения краен продукт е нужна качествена и правилно подбрана суровина. След първичната обработка следва правилно изсушаване - атмосферно сушене от 3-12 месеца в зависимост от дебелината на материала и комбинирано със сушене в конвенционална сушилня. Материала за конретната мебел се подбира по начин, при който дървото да не губи своите естествени линии и характеристики.

Дървото е жив организъм, който се адаптира към атмосферните условия. Затова сме разработили методи, които успокояват дървото и не му позволяват да се свива и разширява. Комбинирайки качествена суровина, модерни технологии и перфектен дизайн, изработваме мебели с характер и история, започваща от нас и продължаваща с Вас. 

Нашият екип е винаги на разположение на своите клиенти, за да помогне да направите своя правилен избор!

Сподели

Абонирайте се за нашия "Newsletter"